Przejdź do głównej zawartości

Meet Imma, onze Marketeer!

Thumbnail (7)
*

Wie is Imma en wat maakt jou uniek?

Mijn naam is Imma van Berkel, en ik ben iets meer dan 2 jaar geleden bij Ingram begonnen, waar elke dag als een nieuw avontuur in een boeiende saga aanvoelt. Mijn reis begon met een marketingstage in het zonnige Los Angeles, waar ik werkte bij een wereldwijd mediabedrijf dat de kracht van documentaire storytelling gebruikt voor positieve sociale verandering. Daarna bewandelde ik de duurzame weg als Marketing Specialist voor twee innovatieve bedrijven in Nederland, gespecialiseerd in waterstof en zonnefolie.

Nu, te midden van het dynamische Ingram Micro-team, ben ik dankbaar voor de kans om mijn marketingkennis in te zetten en te groeien in verantwoordelijkheid. Hier in dit energieke en gelijkgestemde team voel ik me niet alleen op mijn plek, maar floreer ik terwijl ik mijn vaardigheden perfectioneer. Elke dag is een nieuw hoofdstuk, en ik kan niet wachten om te zien wat de volgende episode brengt!

Welke aspecten van jouw functie geven je positieve energie en motivatie?

Werken in dit technische IT-landschap en bruisende marktgebied geeft me een ware energieboost, omdat het me constant uitdaagt om te blijven leren en te groeien. Als een avontuurlijke ontdekkingsreiziger navigeer ik door de IT-jungle, pas me aan aan de razendsnelle veranderingen in de markt en zorg ervoor dat onze boodschap niet alleen boeiend maar ook feitelijk is.

En laten we het hebben over ons creatieve team - een dynamische energiebom in een middelgroot jasje! Van het initiëren tot het afronden van campagnes voel ik me hier niet alleen als een marketeer, maar als een regisseur van geweldige content!

Wat ik zo cool vind, is dat bij Ingram Micro kansen en verantwoordelijkheden geen schaarse goederen zijn; ze worden je gewoon aangereikt. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en een supervisierol spelen bij de lancering van campagnes. Hier is geen plek voor de status quo, maar volop ruimte om te schitteren!

Hoe geef jij een originele twist aan je rol in het team en welke energie breng jij mee?

Mijn dagelijkse verantwoordelijkheden omvatten het vormgeven van strategieën voor de vendoren waarop ik me richt. Ik heb te maken met bekende namen in de IT branche en ik kan marketingplannen opstellen, campagnes uitrollen, contact onderhouden met businessmanagers en belanghebbenden zowel intern als extern.

Elke dag is als een creatieve achtbaan, vol variatie en avontuur, wat de fun-factor echt opkrikt. Ik krijg ook veel verantwoordelijkheid en vertrouwen, wat heel prettig is.

Buiten de werkzaamheden om, op welke manieren laad jij jezelf op en vind je ontspanning?

Buiten de kantoormuren laad ik mijn batterij op met een dosis energieke activiteiten! Je vindt me in de sportschool, rennend, fietsend, zwemmend en als de sneeuw roept, scheer ik langs de bergen op mijn ski's.

Als ik niet fysiek bezig ben, duik ik graag in boeken, vooral die over gedragseconomie, waarmee ik mijn innerlijke academicus voed. En om mijn brein een workout te geven, beluister ik podcasts over geschiedenis, marketinginzichten en duurzame oplossingen. Een balans tussen actie en kennis, dat is mijn geheime recept voor ontspanning!

Wat is jouw ultieme motto in life?

Ik hou van het citaat "Als je niet hebt gelachen, heb je niet geleefd", dus ik geniet ervan bij mijn beste vrienden te zijn, nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe herinneringen te maken.

Let’s shape tomorrow.