Przejdź do głównej zawartości

Meet Robert, onze Account Manager!

Robert Van Buuren New Testimonial Picture
*

Wie is Robert en wat maakt jou uniek?

Ik ben Robert en woon in Leidsche Rijn, een gezellige buitenwijk van Utrecht. Mijn carrière bij Ingram Micro beslaat al 15 jaar, begonnen op de commerciële afdeling en nu ben ik verankerd in het strategische accounts team.

Gedurende deze tijd heb ik de branche en de organisatie zien transformeren, maar mijn aanpassingsvermogen heeft me geholpen te gedijen. Elke wending in mijn loopbaan voelde als een avontuurlijke reis, waarbij ik flexibiliteit als mijn sleutel tot succes heb omarmd. Mijn les? Blijf leren, blijf aanpassen en geniet met vol enthousiasme van de rit!

Welke aspecten van jouw functie geven je positieve energie en motivatie?

In ons team van vijf accountmanagers, waaronder mijn manager, dragen we allemaal bij aan het behalen van ons gezamenlijke verkoopdoel. De samenwerking is niet alleen effectief, maar ook heel plezierig. De open communicatie en positieve sfeer zijn opvallend, en er is geen ruimte voor negativiteit of toxiciteit op de werkvloer.

Als de bruggenbouwer tussen Ingram Micro en onze klanten voel ik me energiek. Mijn rol gaat verder dan alleen het verkopen van Ingram Micro aan mijn klanten; ik werk eraan om zowel Ingram Micro als de klanten aan elkaar te verbinden, zodat we de sterkste relaties kunnen opbouwen.

Hoe geef jij een originele twist aan je rol in het team en welke energie breng jij mee?

In ons hechte team staan we elkaar bij in uitdagende vraagstukken en streven we naar samenwerking, zowel op professioneel gebied als bij het bereiken van onze doelen.

Ik hecht waarde aan gelijke behandeling van al mijn klanten en collega’s, waarbij ik streef naar het leveren van hoogwaardige service.

Binnen het dynamische IT-landschap omarmen we verandering en ondersteunen we elkaar met een flinke dosis positieve energie en humor!

Buiten de werkzaamheden om, op welke manieren laad jij jezelf op en vind je ontspanning?

Skiën is echt mijn happy place, vooral in Oostenrijk, waar de sfeer gewoon onverslaanbaar is. Maar als het om langere afdalingen gaat, heeft Frankrijk toch mijn hart gestolen.

Oh, en wist je dat ik vroeger wat rond geknoeid heb met DJ'en in en rond Utrecht? Goed nieuws, want ik ben net weer begonnen en draai ongeveer eens per maand. Momenteel ga ik vol voor de vibes van de jaren 90 en 2000. Het is gewoon te gek om te zien hoe mensen op de dansvloer losgaan en plezier hebben. Muziek is gewoon magisch en verbindend, toch?

Wat is jouw ultieme motto in life?

Mijn ultieme levensmotto is geworteld in mijn natuurlijke neiging tot samenwerken en het ondersteunen van anderen, zowel in mijn persoonlijke als professionele leven. Ik geloof sterk dat deze aanpak bijdraagt aan een gevoel van waardering en essentieel is om gezamenlijke doelen te bereiken.

Let’s shape tomorrow.