跳到主要内容
Career Site Header Hungary 1600X900

Légy egy nagyszerű csapat részese!

Csatlakozz az Ingram Micro csapatához!

*
Let's shape tomorrow.

A technológia összeköt minket.

Ha még nem is ismered a nevünket, mi vagyunk az a cég, ami az általad használt technológia szinte minden eleméhez kötődik. Teret adunk a nagy ötleteknek, a merész álmoknak és arra biztatjuk az embereket, hogy merjenek még nagyobbat álmodni. Ez tesz minket globális szinten vezető vállalattá a technológiai megoldások szolgáltatása terén.

Credit analyst

  • Budapest, Hungary

Tedd meg a következő lépést!

Válassz a bal oldalon lévő pozícióink közül, vagy nézd meg az összes nyitott pozícióinkat és jelentkezz hozzánk!

Kezdj hozzá!
一个戴着耳机对着镜头微笑的人

SMB értékesítési menedzser

Érdeklődsz az IT világa iránt?  Jelenleg SMB (Small and Medium Business) csapatunkba keressük
lelkes és motivált új kollégánkat, Értékesítő pozícióba!

Jelentkezz most!

A cégünk számokban

200+ forgalmazott gyártó Magyarországon

160 ország, ahol az Ingram Micro jelen van

150+ munkatárs Magyarországon

25.000 munkatárs világszerte

Vállalati kultúránk

Az Ingram Micro-nál önmagad lehetsz. Mindenkit arra ösztönzünk, hogy higgyen saját erősségeiben és fejlessze tehetségét. Bízunk egymásban, támogatjuk egymást, így válunk innovatív, egységes csapattá.

Az Ingram Micro-nál támogatjuk a vállalkozó szellemet és lehetőséget biztosítunk a fejlődésre. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a tavalyi évben munkatársaink 15%-a lépett előre és kapott új feladatokat. Így rugalmasak maradhatunk és könnyedén alkalmazkodhatunk a gyorsan változó piaci környezethez.

Kezdetben családi vállalkozás voltunk és ez még mindig a DNS-ünkben van. Foglalkozunk egymással, tiszteljük egymást, felelősséget vállalunk és tanulunk hibáinkból. Rendkívül különbözőek vagyunk, de a közös értékek határoznak meg minket.

Történetünk

1979

Az Ingram Micro Inc. jogelődjét 1979-ben alapította Micro D Inc. néven Csige Géza és Lorraine Mecca tanár házaspár.

1986

A Micro D-t 1986-ban az Ingram Industries vásárolt meg.

1989

1989-ben az egyesülésükből született meg az Ingram Micro D Inc. Buffalo-ban, majd ugyanebben az évben a belgiumi SoftEurop megvásárlásával Európába is terjeszkedni kezdett a cég.

1989

Az Ingram Micro Magyarország Kft. elődjét Walton Számítástechnikai Kft. néven 1989. december 5.-én alapította meg a Videoton Elektronikai Vállalat és a Walters Europe Limited.

1991

1991-ben tulajdonosváltás, valamint névcsere történt. Erősödött a hálózati fókusz, mely az új cégnevünkben is megjelent: Walton Networking Kft.

1991

Az Ingram Micro D 1991-ben elhagyta a 'D'-t a nevéből.

1992

A globális bővülés Malajziában és Szingapúrban, majd 1993-ban Közép-Amerikában és Mexikóban folytatódott.

1999

Ez év szeptemberében az Ingram Micro 100%-os tulajdonossá vált a magyarországi cégben. A magyar leányvállalat az új lehetőségeket kihasználva nagyarányú portfolió-bővítésbe kezdett, megjelentek a termékskálában a személyi számítógépek és a perifériák is.

1996

Az Ingram Micro a New York-i tőzsdére lép.

2000

Februárban a megváltozott tulajdonoshoz és termékskálához igazodóan, a cég felvette az anyavállalat nevét, megalakult az Ingram Micro Magyarország Kft.

2016

A 2010-es évek stratégiai felvásárlásai közül a Közép-Kelet Európai RRC és vele együtt az RRC Hungary Kft. felvásárlása a magyar cég számára a legjelentősebb. 2016-ban pedig az Ingram Micro új tulajdonost kap a HNA Group befektetőjétől, a Tianjin Tianhai cég személyében.

2022

Az Ingram Micro Magyarország a magyar IT disztribúciós piac legnagyobb szereplőjévé válik, amely pozicióját azóta is őrzi.

Mit kínálunk a számodra?

Modern munkahelyet

Felújított irodánkat a 13. kerületben könnyen megközelítheted mind autóval, mind tömegközlekedéssel vagy akár kerékpárral is.

Harmóniát és egyensúlyt

Fontos számunkra a munkavállalóink kiegyensúlyozottsága, ügyelünk a munka és magánélet egyensúlyára. Nálunk valóban önmagad lehetsz!

Aprendizaje

Fejlődési lehetőségeket

Hiszünk az élethosszig tartó tanulásban, amiben támogatunk is téged. Belépés után személyre szabott oktatási folyamattal kezdheted a karrieredet.

Meghatározó élményeket

A munkahelyi mindennapjainkat különböző közösségi események színesítik. Az irodában rendszeres időközönként gyümölcsnap, fagyinap, pizzanap vár.

Béren kívüli egyéb juttatást

Cafetéria keretet biztosítunk a számodra, amelyet szabadon felhasználhatsz.

Az egészséged megőrzését

A fizikai és mentális egészséged megőrzését is támogatjuk a Medicover egészségbiztosításon keresztül.

Sportolási lehetőséget

Az All You Can Move sportpass-on keresztül rengeteg sportolási lehetőség közül választhatsz.

Támogatást a számodra

Az Employee Assistance programban bizalmas tanácsadást nyújtunk neked és családtagjaidnak számos problémával kapcsolatban.

Mit gondolnak a munkatársaink?

Hol találsz bennünket?

Jelentkezz hozzánk még ma!

Nem találtál számodra megfelelő nyitott pozíciót, de szeretnél csatlakozni hozzánk? Töltsd fel az önéletrajzodat és értesülj róla, ha az érdeklődési körödnek megfelelő pozíciót kínálunk!

Kezdj hozzá!

Kövess minket a közösségi médiában!

Kövess minket a Facebookon!

Kövess minket az Instagramon!

Kövess minket a LinkedIn-en!

Kövess minket a YouTube-on!