Skip to main content
a person in glasses and a person in glasses high five

Légy egy nagyszerű csapat részese!

Csatlakozz az Ingram Micro csapatához!

*
Let's shape tomorrow.

A technológia összeköt minket.

Ha még nem is ismered a nevünket, mi vagyunk az a cég, ami az általad használt technológia szinte minden eleméhez kötődik. Teret adunk a nagy ötleteknek, a merész álmoknak és arra biztatjuk az embereket, hogy merjenek még nagyobbat álmodni. Ez tesz minket globális szinten vezető vállalattá a technológiai megoldások szolgáltatása terén.

IaaS Sales Specialist

  • Hungary Office

Tedd meg a következő lépést!

Válassz a bal oldalon lévő pozícióink közül vagy nézd meg az összes nyitott pozícióinkat és jelentkezz hozzánk!

Kezdj hozzá!

A cégünk számokban

a person with glasses and a beard

200+ forgalmazott gyártó Magyarországon

a white globe with black background

160 ország, ahol az Ingram Micro jelen van

150+ munkatárs Magyarországon

25.000 munkatárs világszerte

Vállalati kultúránk

Az Ingram Micro-nál önmagad lehetsz. Mindenkit arra ösztönzünk, hogy higgyen saját erősségeiben és fejlessze tehetségét. Bízunk egymásban, támogatjuk egymást, így válunk innovatív, egységes csapattá.

Az Ingram Micro-nál támogatjuk a vállalkozó szellemet és lehetőséget biztosítunk a fejlődésre. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a tavalyi évben munkatársaink 15%-a lépett előre és kapott új feladatokat. Így rugalmasak maradhatunk és könnyedén alkalmazkodhatunk a gyorsan változó piaci környezethez.

Kezdetben családi vállalkozás voltunk és ez még mindig a DNS-ünkben van. Foglalkozunk egymással, tiszteljük egymást, felelősséget vállalunk és tanulunk hibáinkból. Rendkívül különbözőek vagyunk, de a közös értékek határoznak meg minket. 

 

Történetünk

1979

Az Ingram Micro Inc. jogelődjét 1979-ben alapította Micro D Inc. néven Csige Géza és Lorraine Mecca tanár házaspár.

1986

A Micro D-t 1986-ban az Ingram Industries vásárolt meg.

1989

1989-ben az egyesülésükből született meg az Ingram Micro D Inc. Buffalo-ban, majd ugyanebben az évben a belgiumi SoftEurop megvásárlásával Európába is terjeszkedni kezdett a cég.

1989

Az Ingram Micro Magyarország Kft. elődjét Walton Számítástechnikai Kft. néven 1989. december 5.-én alapította meg a Videoton Elektronikai Vállalat és a Walters Europe Limited.

1991

1991-ben elhagyták a 'D'-t a nevükből.

1992

1992-ben a bővülés Malajziában és Szingapúrban, majd 1993-ban Közép-Amerikában és Mexikóban folytatódott

1991

1991-ben tulajdonosváltás, valamint névcsere történt. Erősödött a hálózati fókusz, mely az új cégnevünkben is megjelent: Walton Networking Kft.

Mit kínálunk a számodra?

Modern munkahelyet

Felújított irodánkat a 13. kerületben könnyen megközelítheted mind autóval, mind tömegközlekedéssel vagy akár kerékpárral is.

a black and white line drawing of a house and a briefcase on a balance

Harmóniát

Fontos számunkra a munkavállalóink kiegyensúlyozottsága, ügyelünk a munka és magánélet egyensúlyára. Nálunk valóban önmagad lehetsz!

a person on a graph with gears and stars

Fejlődési lehetőségeket

Hiszünk az élethosszig tartó tanulásban, amiben támogatunk is téged. Belépés után személyre szabott oktatási folyamattal kezdheted a karrieredet.

Közös élményeket

A munkahelyi mindennapjainkat különböző közösségi események színesítik. Az irodában rendszeres időközönként gyümölcsnap, fagyinap, pizzanap vár.

Jutattásokat

Cafetéria keretet biztosítunk a számodra és a fizikai és mentális jóllététed is támogatjuk a Medicover egészségbiztosításon, az Employee Assistance programon vagy az All You Can Move sportpass-on keresztül.

Mit gondolnak a munkatársaink?

Hol találsz bennünket?

Jelentkezz hozzánk még ma!

Nem találtál számodra megfelelő nyitott pozíciót, de szeretnél csatlakozni hozzánk? Töltsd fel az önéletrajzodat és értesülj róla, ha az érdeklődési körödnek megfelelő pozíciót kínálunk!

Kezdj hozzá!

Kövess minket a közösségi médiában!

Kövess minket a Facebookon!

Kövess minket az Instagramon!

Kövess minket a LinkedIn-en!

Kövess minket a YouTube-on!