Overslaan en naar de inhoud gaan

Meet Arie, onze Financial Solutions Manager!

Dc0b2fbb B949 424F B994 9E56efd1e71b
*

Wie is Arie en wat maakt jou uniek?

Op de fantastische leeftijd van 62 jaar, heb ik al 25 jaar bij Ingram Micro doorgebracht, nog steeds dol op elk moment en het gevoel geluk te hebben hier te zijn. Sommigen vinden me misschien een tikkeltje excentriek, maar hé, het leven is te kort om er niet van te genieten, toch? Trotse vader van twee internationaal geadopteerde dochters, gelukkig getrouwd, en ik heb een mooi huis dichtbij het strand.

In de afgelopen 13 jaar heb ik te maken gehad met de degeneratieve spierziekte sIBM die mijn bewegingsvermogen aantast en progressief is. Het heeft invloed gehad op mijn leven, maar ik laat het me niet stoppen of mijn houding ten opzichte van het leven veranderen; in plaats daarvan pas ik me aan en ga ik vooruit. Ingram Micro was ook zeer begripvol en behulpzaam, ze pasten hun kantoor aan zodat ik kon blijven werken, wat veel zegt over het bedrijf.

Welke aspecten van jouw functie geven je positieve energie en motivatie?

Ik vind het echt leuk om mensen zowel professioneel als persoonlijk te helpen, dus onze partners helpen door geschikte oplossingen te bieden, van complex tot eenvoudig. De complexe oplossingen zijn degene die ik leuk vind, omdat er veel variatie en punten zijn om rekening mee te houden.

Hoe geef jij een originele twist aan je rol in het team en welke energie breng jij mee?

Ik vind het fijn om hulp en ervaringen aan te bieden aan iedereen die erom vraagt, dus ik probeer toegankelijk en vriendelijk te zijn, zowel voor interne als externe belanghebbenden. Dankzij mijn interesse in technologie begrijp ik ook de producten en oplossingen die we verkopen, wat betekent dat ik goed ben uitgerust om een verscheidenheid aan vragen te beantwoorden die op mijn pad kunnen komen.

Buiten de werkzaamheden om, op welke manieren laad jij jezelf op en vind je ontspanning?

Vroeger was ik de maestro van het opknappen van huizen en auto's, maar vanwege mijn aandoening is dat niet meer zo mogelijk. Ik ben blij dat ik nog steeds kan barbecueën en heerlijke dingen kan koken die mijn familie en vrienden samen met mij kunnen genieten!

Ik ben een grote fan van muziek en geniet erg van het bijwonen van concerten, en bij het luisteren naar muziek probeer ik echt de fijne details in de nummers op te merken; muziek thuis beluisteren op mijn hoogwaardige systeem is een geweldige manier om te ontspannen.

Wat is jouw ultieme motto in life?

In mijn familie hebben we een gezegde: “Tob nooit er is altijd wel wat", en we hebben dit op een bord dat mijn oma aan me heeft doorgegeven en dat nu in mijn huis staat. Ik denk dat het een goede manier is om te denken, niet te blijven hangen bij bepaalde zaken en gewoon door te gaan met leven!

Let’s shape tomorrow.